Over Melita Meat

Döner Kebab Bestellen?

Welkom bij Melita Meat Bvba, een verhaal van succes…

Ons bedrijf staat gekend als vleesgroothandel en leverancier van Shoarma, döner kebab en halal food sinds ~1992.

Onze kwalitatieve producten zijn vertrouwd en worden geleverd in zowel Frankrijk, Nederland en België. 

Voor meer informatie kan u ons aanbod producten bekijken of vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een verhaal van succes...

Ons avontuur begon in de stad Gent in België op September 1991… Met onze kleine zaak genaamd PITTA MELITA. 

Pitta Melita, die ondertussen al 8 verschillende zaken had in een korte tijd, begon met het produceren van zijn eigen pitavlees. Vanwege het gebruik van vers vlees en de heerlijke smaak van ons pitavlees, kwam er al snel veel vraag van andere pitazaken naar ons pitavlees. Na verloop van tijd leverden wij ons vlees aan vele andere pitazaken en startten we een klein bedrijf in een slachthuis in Antwerpen.

De vraag naar ons overheerlijk pitavlees bleef elke maand steigen, waardoor we in de problemen kwamen en niet bij iedereen konden leveren.

Er een zodanig grote vraag en druk van klanten dat we dringend moesten uitbreiden, waardoor we in 1999 onze eigen fabriek hebben gekocht.

Onze fabriek, zijnde 2000m², op een totaaloppervlakte van 5000m², werd helemaal gerestaureerd en de laatste nieuwe machines werden er geïnstalleerd om zo snel, veilig en comfortabel mogelijk te kunnen werken.

MELITA MEAT, dat in korte tijd veranderde in een enorm geïntegreerde faciliteit en in korte tijd productie maakte in overeenstemming met de EEG- en HACCP-voedselveiligheidsnormen, is vandaag een handelsmerk geworden dat producten verkoopt aan heel Europa.

Onze Döner-soorten die in hygiënische omgevingen worden geproduceerd, waarbij de technologie voortdurend wordt vernieuwd, worden via ons koelwagenpark net zo vers aan onze klanten geleverd als op de eerste productiedag.

Bel Ons: 092 58 27 00

Website by Robusmedia